Termeni Si Conditii

Accesarea site-ului www.paftale.ro de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare, implicand acceptul explicit al dumneavoastra si fara obiectiuni, cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul valabil incheiat) dintre parti.
 www.paftale.ro , denumita generic in cele ce urmeaza “  paftale” , in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului   www.paftale.ro  isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de Confidentialitate si Termenii de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica Termenii si Conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

www.paftale.ro  isi rezerva dreptul de a limita accesul la serviciile sale si de a sterge contul oricarui utilizator, in cazul justificat in care considera ca accesul pe site si existenta contului ar putea prejudicia in vreun fel societatea noastra.